Fönsterputs i Nacka

Fönsterputs i Nacka - Vi har putsat fönster i över 30 år

Om du söker efter fönsterputs i Nacka har du kommit rätt. Vi har putsat fönster i över 30 år och har tusentals nöjda kunder. Faktum är att vi är den största leverantören av fönstertvätt i Nacka för privatpersoner. Det finns många orsaker till att våra kunder anlitar oss gång på gång. Våra fönsterputsare är heltidsanställda proffs med gedigen utbildning på sitt område, och alla talar svenska. Även om fönsterputsning är ett blött jobb kan du lita på att vi lämnar ert hem minst lika fint som när vi kom – förutom att fönstren dessutom är skinande rena!

Ring oss på 08 - 646 02 15

Svensktalande fönsterputsare

Vi får ofta frågan om våra fönsterputsare talar svenska. Det är helt förståeligt. När man släpper in en främmande person i sitt hem vill man kunna kommunicera utan problem. Vi anställer bara svensktalande fönsterputsare. Och när vi säger anställer så menar vi just det: våra fönsterputsare i Nacka är fastanställda och går regelbunden vidareutbildning för att kunna leverera bästa möjliga resultat varje gång.

Pris fönsterputsning Nacka

Vill ni ha lägenhetsfönster putsade så ring oss gärna för ett kostnadsförslag och en inbokning.

Prisexempel tvåglasfönster:

Lägenhetsstorlek Pris innan RUT-avdrag Du betalar
1:a 750 kr 375 kr
2:a 800 kr 400 kr
3:a 850 kr 425 kr
4:a 900 kr 450 kr
5:a 950 kr 475 kr

Skinande ren fönsterputsning - Vi tar med allt som behövs

För att fönstren ska skina och hållas rena länge gäller det att använda rätt utrustning. Som tur är behöver du inte fundera på den saken. Vi ställer höga krav på utrustningen eftersom vi vet att resultatet blir mycket bättre då, så vi tar med allt som behövs för att kunna leverera skinande ren fönsterputsning överallt i Nacka. Så länge det kommer vatten ur er kran så fixar vi resten.

Rut-avdrag och fönsterputsning. Vad gäller?

Fönstertvätt är ett typexempel på tjänster man kan söka RUT-avdrag för. Då och då ändrar politikerna i listan på tjänster man kan göra avdrag för, men städning, fönsterputsning och andra hushållsnära tjänster består. Så länge fönstertvätten sker i ditt hem ska det inte vara något problem att få RUT-avdrag för fönsterputsning i Nacka. Vi sköter förstås allt det administrativa gentemot Skatteverket, så du betalar bara priset efter RUT-avdrag och behöver inte tänka mera på saken.

Vi håller tider & all personal har 06 legitimation

Vi håller hårt på att vår personal ska uppträda som proffs vid alla tillfällen. Därför går de regelbunden utbildning för att alltid ha tillräcklig kunskap för att klara alla sorters fönsterputs i Nacka. Men det är bara början. Dessutom behöver vi agera på ett förtroendeingivande sätt mot dig, vår kund. Därför håller vi alltid tider, och all vår personal har ID06-legitimation. ID06 är en branschstandard för identifiering vid byggarbetsplatser, och det tycker vi behövs också i arbete i andras hem. Du kan alltså känna dig trygg med att de som dyker upp hemma hos dig för att putsa era fönster har enhetliga kläder med vår egen logga, och vår personal kan identifiera sig med ID06.

Det är rent och snyggt när vi är klara

En av de vanligaste frågorna vi får är om vi städar upp efter oss. Självklart! Vi tycker att fönsterputsare i Nacka har ett ansvar inte bara för fönstren utan också för bostaden i stort. Vi arbetar trots allt i någons hem. Därför använder vi inneskor för att skydda golven, och vi reder alltid upp efter oss när vi är klara. Målet är att det inte ska märkas att någon har varit i ert hem – bortsett från att fönstren glänser förstås!

Du ringer mig, jag putsar åt dig: 08 - 646 02 15